Fer presentacions comercials en powerpoint t’ofereix un avantatge indiscutible per a presentar amb facilitat i ràpidament els teus projectes i idees de manera atractiva i professional. 


Amb una presentació atractiva i enfocada al client, incrementem les possibilitats de tancar la venda.

Case Study: Presentació de producte

En aquest cas l’empresa tenia la necessitat d’introduïr un nou producte al mercat i l’equip comercial necessitava una presentació powerpoint que tingués la següent informació:

  • Introducció de l’empresa
  • Compromís amb la sostenibilitat
  • Producte
  • Proposta de valor

Com sol passar a moltes petites i mitjanes empreses del teixit industrial català, el dia a dia es menja la major part del temps i no poden dedicar-lo a tenir una presentació de poducte prou atractiva i en linia amb la seva imatge corporativa.

Nexternia va realitzar la presentació powerpoint tenint en compte l’objectiu de venda en un nínxol concret del mercat, recollint informació, organitzant els continguts i tenint en compte que pogués ser modular.

 

Presentació Powerpoint

 

Si ets una petita i mitjana empresa i no tens temps de realitzar presentacions d’empresa o de producte, o bé les tens realitzades però necessites donar-hi una volta per a què siguin més atractives, posa’t en contacte amb nosaltres i deixa’t ajudar-te. 

Ens encanta implicar-nos en el teu projecte i conèixer el teu know-how. 

SI CREUS QUE PODEM AJUDAR-TE…

… fem un cafè?

Us deixem uns quants llibres interessants per a què no deixem mai de tenir curiositat i aprendre:

Vende a la mente
Brainfluence
Todos somos clientes

 

 

Vols que t’avisem de les novetats?